Muziek: een liefdevolle battle

2022! Gelukkig nieuwjaar!

Laten we dit jaar eens beginnen met fijne en mooie dingen. Onderstaande video is van The Voice Of Holland en vorig jaar was te zien hoe Dani van Velthoven uiteindelijk tot terechte winnaar van het programma werd gekroond. Wat een stem, wat een uitstraling. Ik heb ervan genoten.

Ook de uit Syrië afkomstige Hanin kon er wat van en in een van de afleveringen kwamen beiden met het nummer Hello van Adele in een liefdevolle battle samen. Is dat geen contradictie? Welnee. De vriendschappelijke affectie zorgde juist voor magie. Ben ik zo’n fan van het programma? Welnee. Het was door dit geweldige gelegenheidsduo dat ik ben blijven kijken.

Aanstaande vrijdag, 7 januari 2021, start 0m 20.00u het nieuwe seizoen van The Voice of Holland op RTL4. Kijk ik zelf veel naar deze zender? Welnee. Maar eerlijk is eerlijk, ze hadden wel dit prachtigs (zie vanaf 01.36″):

(Disclaimer: hierboven spreek ik van ‘fijne en mooie dingen’. Ik doelde hier op de mooie muziek. Er blijkt later ook een trieste gebeurtenis rondom de lieve jonge mensen in de video te hebben plaatsgevonden. Maar we zijn geen roddelrubriek, dus beperken ons tot het moois en leven verder mee van gepaste afstand).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s