Kun je een vinger laten groeien?

Emoji Me

Tijd voor een leuk experiment. Kun je een vinger laten groeien?

Ga weg! Wat?!

Ik heb onderstaande foto met uitleg al eens op Facebook geplaatst en iemand weigerde het testje omdat het gewoon niet kàn. Een ander ging uiteindelijk overstag, stond verbaasd, maar wilde het ook niet geloven.

Ik heb het experiment uit boeken en video’s van onder andere spiritueel auteur Jack Canfield en chiropractor Frank Kinslow en alles wat ik weet is dat het te maken heeft met aandacht en energie.

Groei, vinger, groei!

Oké, daar gaan we:

  • Kijk naar de binnenkant van je polsen. Daar zie je een of meer lijnen over de breedte lopen, waar de pols eindigt en de hand begint. Gevonden?
  • Leg nu de polsen tegen elkaar met de lijnen precies op dezelfde hoogte en houd de handen als in een bidpositie. Geen zorgen, we gaan niet bidden.

Growing Finger

  • Kijk naar je twee middelvingers. Welke is korter? Kies die vinger; als ze even lang zijn, kies je zelf een middelvinger.
  • Haal de handen van elkaar en houd je hand met de kortere middelvinger voor je.
  • Kijk ernaar en concentreer je. Zeg één keer in jezelf terwijl je alle aandacht op de middelvinger houdt: ‘Deze vinger wordt langer.’ Houd die aandacht even vast. En nog even. Kinslow heeft het over een minuut, maar van ongeduldige Karin mag het ook iets korter.
  • Leg dan de handen weer tegen elkaar zoals op de foto, met de horizontale pols-lijnen weer precies op dezelfde hoogte. Tada! Een wondertje. Bij mij werkt het echt elke keer!

En bij jou?

(Met dank aan Canfield en Kinslow. Volgens eerstgenoemde moeten mannen nu niet teveel gaan hopen!)

Emoji Me

Links

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s