Muziek op zondag (deel 8)

Een van de nummers die ik in Spotify aan mijn playlist Speciaal heb toegevoegd, is Halfway Home van Jason Mraz. Wat een heerlijk nummer om mee te zingen – dat houden we goddank privé – en wat een fijne uithaal rond 3 minuut 50.

Koppen dicht

Net als bij Angus & Julia Stone vond ik tot mijn verrassing een niet eerder gehoorde versie met een mondharmonica (sinds Bob Dylan en Bruce Springsteen een magische toevoeging wat mij betreft). Dat leuke extraatje vind je tussen de links onderaan dit blog.

Want vandaag gaan we voor deze versie en gelukkig ebt het geroezemoes weg als Mraz zijn mond opendoet:

Heb jij een leuke tip of een favoriet nummer? Laat het me weten via een reactie hieronder, het contactformulier bovenin of mijn Facebookpagina.

Volgende keer: de muziektip van Anita!

Links

(Ik ben aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf via mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om deze muziek zelf op te zoeken!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s