Muziek op zondag (deel 4)

Ik luister tegenwoordig minder vaak naar muziek dan goed voor me is en dan ik zou willen. Ach, soms haalt Erik nog weleens een hippe elpee uit zijn kast of zie ik af en toe een stukje van het tv-programma Vrije Geluiden. En een enkele keer kijk ik gezellig The Voice of Holland bij een vriendin.

Iets vaker gaat Spotify op de iPad aan en vooral de playlist Easy on Sunday is tot nu toe favoriet. Daarin stuit ik op Angus & Julia Stone, die ik na een luistersessie meteen op YouTube opzoek. Zij een kinderstemmetje, hij vet haar. Maar ik vind het mooi en het is nog lastig kiezen tussen een versie met een mondharmonica en hetzelfde nummer met betere beelden.

Ik hoor graag welke muziek jij een warm hart toedraagt. Tip een leuk nummer via een reactie onder dit bericht, het contactformulier bovenin of mijn Facebookpagina.  Binnenkort de eerste mooie bezoekerstip van Anita.

Links

(Ik ben aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf via mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om deze muziek zelf op te zoeken!)

 

Een gedachte over “Muziek op zondag (deel 4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s