Muziek op zondag (deel 3)

Het leven wordt een stuk leuker als je leert genieten van kleine dingen. Als je minder haast hebt, minder eisen of mogelijk zelfs minder spullen. Niet voor niets is minimaliseren op dit moment zo populair. Met minder prikkels ontstaat er meer ruimte voor rust en ontspanning. En als er meer rust is, wordt het gemakkelijker om te waarderen wat er is. Of, wat te doen volgens zangeres Jacqueline Govaert: ‘Simpelweg genieten van de dingen die elke dag gebeuren.

Links

(Ik ben aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf via mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om deze muziek zelf op te zoeken!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s