Muziek op zondag (deel 2)

Om mijn eigen lijstje compleet te maken, neem ik een paar mooie nummers van mijn vorige blog over. Zo schreef ik eerder al eens over Leonie Meijer en onderstaand nummer beluister ik nog regelmatig op Spotify.

Maar eerst dit

Heb jij een muziektip? Laat het me weten. Binnenkort neem ik in deze rubriek ook af en toe een speciale luister- of kijktip van lezers op. Je kunt me jouw juweeltje sturen via de Contactpagina bovenin, mail het me op fiftysomething at ziggo.nl, of post het op mijn Facebookpagina.

Eventuele antwoorden op de volgende vragen zijn daarbij welkom:

  1. Welke voornaam of nickname kan ik bij je tip vermelden?
  2. Luister je veel naar muziek? Zo ja, welk genre?
  3. Maak je gebruik van een muziekdienst als Spotify of Apple Music?
  4. Draai je nog cd’s of is bij jou mogelijk de populaire platenspeler weer terug?
  5. Wil je nog iets kwijt?

For A Loved One

Oké, kom er maar in, Leonie:

Links

(Ik ben aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf via mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om deze muziek zelf op te zoeken!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s