Muziek op zondag (deel 1)

Laat ik de muziekrubriek van mijn vorige blog gewoon eens nieuw leven inblazen. Ik begon de rubriek ooit om naast het delen van mooie nummers en fijne video’s een lijstje voor mezelf te maken dat ik later terug kon kijken en luisteren.

2016 – 2017

We trappen af met een nummer waar ik destijds min of meer mee geëindigd ben: met Kensington’s Sorry. Er is rond 2017 voor mij persoonlijk veel veranderd en dit nummer heeft me geraakt. Zelfs in een versie waar de zang iets minder is, kan ik er nog steeds kippenvel van krijgen. Heerlijk.

Links

(Ik ben aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf via mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om zelf deze muziek op te zoeken!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s