Cadeautje

Gift

Voorpret

Een lieve dame uit de buurt denkt ieder jaar aan mijn verjaardag, maar deze keer ligt er wel heel vroeg iets in mijn brievenbus. Hoewel ze een dagje ouder wordt, blijkt het geen vergissing:

‘Voor Karin (Kon niet wachten tot volgende week!)’

De jaren gaan snel; mijn laatste verjaardag lijkt hooguit vier maanden geleden. Maar zolang er cadeautjes mee gemoeid zijn, wegen de voordelen zwaarder. Al zou wel mijn toenemende behoefte aan consuminderen en mogelijk zelfs minimalisme ooit roet in het eten kunnen gaan strooien. Later meer daarover.
In het pakje vermoed ik deze keer een boekenbonnetje, maar omdat ik enorm van de voorpret ben, laat ik het nog even lekker dicht.

Boekenlijstje

Ofschoon ik mijn boekenkast regelmatig uitpluis en boventallige exemplaren naar een weggeefkastje in de bieb breng, ben ik nog steeds erg blij met boekenbonnen.
Bovenaan mijn lijstje staat op dit moment het boek Steeds leuker, recentelijk verkozen tot beste spirituele boek van 2018 en geschreven door Jelle Hermus. In de tijd dat ik Jelle ging volgen op zijn inspirerende blog, vond ik hem nog een broekie (ja, vergeleken met mij is wellicht iederéén een broekie). Maar wat doet hij het goed. Hij schrijft geweldig, brengt zijn onderwerpen origineel en voegt aan alles wat hij doet een vleugje vrolijkheid toe. Dat laatste siert trouwens wel alle boeken van mijn lijst. Ik houd ervan!

Interview over het boek van Hermus:

Lijstje en links

(Ik ben al jaren aangesloten bij een partnerprogramma van bol.com. Jouw aanschaf vanaf mijn blog kost je niks extra, maar kan mij een kleine commissie opleveren. Voel je echter vrij om deze boeken zelf op bol.com op te zoeken!)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s